Praktik Kategori och produktutveckling Arbetskläder

Göteborg
Ansök senast: 2023-03-31

Om oss

Alligo är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

 

Praktik och examensarbete hos oss här på Alligo!


Vad kul att du vill praktisera hos oss! Vår avdelning Kategori och Produktutveckling Kläder består av inköp, produktutveckling och certifiering. De olika rollerna som finns hos är produktchefer, operativa inköpare, produktutvecklare, mönsterkonstruktörer och certifieringsspecialister. Vi utvecklar egna varumärken inom arbetskläder såsom Björnkläder, Univern och Gesto inkluderat miljö och hållbarhetsarbete inom området. Här tar vi glatt emot praktikanter från utbildningar som är relevanta för praktikplatsen. Alligo är företag i ständig förändring och därför tycker vi det är extra viktigt att samarbeta med drivna studenter och att knyta viktiga kontakter till oss. Hos oss får du inblick i en av Nordens ledande kedjor för yrkesproffs ser fram emot att se vad du har för idéer och tankar kring hur vi kan bli bättre än vad vi är idag.

Om du som student önskar göra ditt examensarbete hos oss på Alligo och har en idé, så är vi väldigt intresserade att höra mer. Vårt mål är att vi ska lära och utvecklas av varandra.

Ansökan

Vi ser framemot din ansökan och tillämpar löpande urval. Vi har tyvärr endast möjlighet att återkomma med besked om vi kan erbjuda en plats. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi reserverar oss för att vi eventuellt inte kommer att ha möjlighet att ta emot några praktikanter pga. av ändrade och utökade restriktioner gällande Covid-19.

Kontaktperson

Sara Nygren Jönsson

sara.nygrenjonsson@alligo.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 50 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %